Pentuja

Tällä hetkellä ei pentusuunnitelmia.

 


Pentulaatikosta uuteen kotiin

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisenä, mielummin lähellä 8 viikkoa. Siihen mennessä pennut on madotettu kolmesti, sirutettu, silmäpeilattu, rekisteröity ja ne ovat käyneet eläinlääkärin tarkastuksessa. Pennut ehdollistetaan naksuttimelle ennen luovutusta ja ne käyvät usealla autoajelulla, ulkoilemassa eri maastoissa, tutustumassa uusiin paikkoihin ja tapaavat erilaisia ihmisiä. Pennut kasvavat ja elävät meillä kotona kaikkien äänien ja tapahtumien keskellä. Ne pääsevät tapaamaan aikuisia koiria kun ovat siihen riittävän vanhoja ja opettelevat tutustumista suureen maailmaan turvallisessa pentulaumassa.

Uudelta kodilta odotamme kokemusta koirista ja mielellään myös eri koiraharrastuslajeista. Ennen kaikkea uudella omistajalla tulee olla aikaa pennulle ja halua kouluttaa siitä yhteiskuntakelpoinen koirakansalainen ja rakastettava perheenjäsen sekä olla koiralle oma turvallinen lauma sen elämän ajan.
Mielellämme pidämme yhteyttä ja neuvomme tarpeen mukaan sekä mahdollisuuksien mukaan järjestämme pentuetapaamisia. Pennun mukana tulee hoito-ohjeet, kasa tuttuja ja turvallisia leluja, sekä eväät alkutaipaleelle. Liitämme omistajat niin halutessaan Suomen Border Colliet ja Australiankelpiet ry:n kasvattajapakettilaisiksi, jolloin omistaja saa kalenterivuoden lehdet, mahdollisuuden osallistua kaikkiin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin (vuosikokouksissa ei ole äänioikeutta) sekä mahdollisuuden seuraavana vuonna liittyä yhdistyksen jäseneksi ilman liittymismaksua.
Noudatamme Kennelliiton sopimusta koiran kaupasta.
nutrolin