Toimitusehdot

RumaRakki myy koiraurheiluun liittyviä tuotteita ja koulutuspalveluita Internetin kautta ja koiraurheilutapahtumissa. Jakelualueena on Suomi.

HENKILÖTIETOREKISTERI
Ostaessasi tuotteita tai palveluita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi tallennetaan asiakasrekisteriin. Näitä tietoja käytetään ainoastaan ostoksesi käsittelemiseen ja asiakassuhteen hoitamiseen. Tilausvaiheessa rekisteriin tallentuu osa tai kaikki seuraavista tiedoista:

 • Nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Laskutusosoite
 • Tilatut tuotteet / palvelut
 • Toimitustapa
 • Toimitusosoite
 • IP-osoite
 • Mahdolliset lisätiedot

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, poislukien viranomaiset rikosepäilyn yhteydessä. Rekisteriä ylläpitää Tmi RumaRakki / Salme Räsänen (tietosuojavastaava), Raatimiehenkatu 4 A 20, 06100 Porvoo, Y-tunnus 2275845-3. Poistamme  rekisteristä asiakaan pyynnöstä hänestä kerätyt yllämainitut tiedot.

TOIMITUS
Toimitamme tuotteet normaalisti 1 vrk – 6 viikon kuluessa tilauksen maksusta, varastotilanteesta ja tilausajankohdasta riippuen. Koulutuspalveluiden ajankohdat on erikseen merkitty palvelun yhteyteen. Tuotteet lähetetään postitse tai ne voi noutaa Porvoosta tai sovitusti koiratapahtumasta jossa RumaRakki on mukana. Alle 18-vuotiailta asiakkailta vaadimme huoltajan suostumuksen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
PALAUTUKSET
Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus, paitsi brodeeratuilla tuotteilla mikäli ne ovat sovitun mukaisia. Palautettavan tuotteen pitää olla täysin käyttämätön ja pakkauksen sekä tuotteen myyntikunnossa. Palautusasioissa ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Palautuksen lähetyskulut maksaa asiakas, emme lunasta niitä postista tai Matkahuollon toimipisteestä.
RIKKINÄINEN TUOTE
Kuljetuksessa tai muusta syystä rikkoutuneen tai vahingoittuneen tuotteen tilalle lähetämme uuden. Tarkasta tuote aina heti sitä noutaessasi virkailijan vielä läsnäollessa. Mikäli paketti ja mahdollisesti myös tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.
KOULUTUKSIIN OSALLISTUMISEN EDELLYTYKSET
Koiran tulee olla terve. Järjestäjällä on oikeus sulkea harjoituksista pois selvästi sairas tai loukkaantunut koira sekä kieltäytyä eläintä vahingoittavan harjoituksen sallimisesta. Velvollisuutemme on noudattaa Eläinsuojelulakia ja huolehtia eläinten hyvinvoinnista. Kaikkien koulutukseen osallistuvien koirien tulee pysyä hyvin ohjaajan hallinnassa eikä koira saa käyttäytyä aggressiivisesti muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Huomioi, että samaan aikaan voi harjoitella useampi koira samassa tilassa. Jokainen vastaa itse koiransa tekemisistä (kts. vastuut ja vakuutukset). Rokotukset tulee olla suoritettuna Kennelliiton ohjeistuksen mukaan. Juoksuinen narttu voi osallistua koulutuksiin noudattamalla koulutuskohtaisia ohjeita.
PERUUTUSTILANTEET JA KESKEYTYKSET
RumaRakin järjestämien omien kurssien hinta palautetaan kokonaan, mikäli peruutus tehdään viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen maksua ei palauteta. Maksukehoituslaskusta perimme 5 euron suuruisen huomautusmaksun. Huomautusaika 7 vrk, viivästyskorko 7,5%.
1.1.2013 alkaen astuvat voimaan seuraavat ehdot:
Ohjaajan tai koiran sairastuessa kesken kurssin, osallistumismaksua ei palauteta. Mikäli ohjaaja ja / tai koira ei pääse osallistumaan ostamalleen koulutuskerralle, on mahdollista:

 • Myydä tai antaa vuoro toiselle esim. RumaRakin Facebook -sivulla
 • Vaihtaa vuoroa toisen kanssa
 • Tulla koulutukseen toisen koiran kanssa tai kuunteluoppilaaksi ilman koiraa
 • Pyytää toista henkilöä tulemaan oman koiran kanssa

Koulutusvuoroa ei voi itse siirtää toiseen ajankohtaan ellei koulutusryhmä ole sellainen missä sen on mahdollista (kuten vuorotyöläisten päiväryhmät), vaan ne on käytettävä sovitulla aikavälillä (viikottain, joka toinen viikko tms.). Mikäli järjestäjä peruu kurssin, palautetaan osallistumismaksu kokonaan. Pakkasen tai muun syyn vuoksi peruttu osallistumiskerta siirretään toiseen, kurssin järjestäjän erikseen ilmoittamaan ajankohtaan.

Vierailevien kouluttajien kurssien peruutukset
Ulkopuolisten kouluttajien koulutukset voi peruuttaa kuluitta viimeistään 4 viikkoa ennen koulutusajankohtaa. Sen jälkeen veloitus on seuraava:
-viimeistään 2 vkoa ennen koulutusta tehty peruutus – 50% kurssihinnasta
-viimeistään 5 pv ennen koulutusta tehty peruutus -75% kurssihinnasta
-4-1 pvää ennen koulutusta – 100% kurssihinnasta.
VASTUUT JA VAKUUTUKSET
Jokainen kurssille osallistuja on itse vastuussa omista ja koiransa tekemisistä sekä hankkii tarvitsemansa vakuutukset niin halutessaan. Kurssin järjestäjä vastaa koulutuskaluston toimivuudesta ja turvallisuudesta sekä itse koulutuksesta. Järjestäjällä on oikeus sulkea kurssilta pois koirakko joka toistuvasti aiheuttaa häiriötä kurssilla ja on haitaksi muiden osallistujien harjoittelulle. Tällöin kurssimaksua ei palauteta ellei tilalle tule uutta osallistujaa. Ilmoittautumalla koulutuksiin asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.
Tmi RumaRakki / Salme Räsänen –
Y-tunnus 2275845-3
Raatimiehenkatu 4 A 20, 06100 Porvoo
050 575 9858 – info (at) rumarakki.fi