Rally-Tokon viikkoryhmät

Rally-Tokon jatkuvat viikkokoulutukset on tarkoitettu niille, jotka haluavat edetä rally2
lajissa kilpailuvalmiuteen sekä kohti ylempiä luokkia. Vähimmäisvaatimus iltaviikkoryhmään pääsyssä on Rallyn tai Tokon alkeiskurssi suoritettuna tai vastaavat taidot. Päiväryhmässä voi harjoitella minkä tahansa tasoinen koirakko, vaikka aloittaa ihan alkeista.

Viikkoryhmien koulutukset ovat sekoitus tehtävä- ja tekniikkaharjoituksia kaikista luokista, rataharjoituksia tason mukaan sekä häiriöharjoituksia. Koulutus on yksilökoulutusta sekä pari- ja ryhmätyöskentelyä. Harjoituskerran aikana tehdään useita harjoituksia.

Koulutusta on kerran viikossa 1 h / ryhmä. Ryhmässä on 4 koirakkoa (päiväryhmässä vähintään 3). Koulutuspaikkana on Rakki-Areena Kajaanin Heinisuolla ja kouluttajana toimii Salme Räsänen.
  • Rally ma klo 17.00 Mölli – 1 paikka vapaana!
  • Rally ma klo 18.00 Mölli / ALO – Täynnä!
  • Rally ma klo 19.00 Kilpailevat ALO-MES – Täynnä!
  • Rally ma klo 20.00 Mölli – AVO – Täynnä!
  • Rallyn Päiväryhmä ma-pe 9.00-17.00 – Paikkoja vapaana!
Koulutuksen hinta on 15 eur / kerta ja se laskutetaan 10 kerran jaksoissa. Yksittäiset poissaolokerrat voi myydä toiselle. Katso mihin alennuksiin ja etuihin olet asiakkaanamme oikeutettu > RumaRakin etuohjelma.
Päiväryhmä on vuorotyöläisille, opiskelijoille, kotiäideille / -isille tai muille päiväaikaan vapaalla oleville sopiva ryhmä. Koulutusvuorot sovitaan viikoittain omassa FB-ryhmässä tai tekstiviestein / sähköpostilla. Harjoitteluajat voivat vaihdella viikoittain ma-pe klo 9-16 välillä sen mukaan miten ryhmäläisten aikatauluihin vuorot sopii. Päiväryhmän vuoron voi siirtää niin, että siirrettävän viikon vuoro käytetään edellisellä tai seuraavalla viikolla ylimääräisenä harjoitusvuorona. Jotta harjoitusryhmä muodostuu, tarvitaan vähintään 3 koirakkoa samalle ajalle. Tasolla ei ole väliä ryhmien muodostamisessa, jokainen tekee oman tasoisen harjoituksen.
Paikkojen määrä on rajallinen. Voit kuitenkin jäädä jonottamaan paikkaa, mikäli et heti mukaan pääse.
Tutustuthan peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista.