Agilityn lyhytkurssit

Alkeiskurssi alkeet

Koulutus pidetään Kajaanissa Rakki-Areenalla. Kurssin hinta on 60€. Kesto 4 x 1 h. Ryhmäkoko 3-4 koirakkoa.

Kurssille voivat osallistua koirat, jotka ovat vähintään 6 kk ikäisiä ja rokotettu SKL:n ohjeiden mukaan. Koiran tulee hallita perustottelevaisuuden osalta paikallaolo, luoksetulo ja istuminen, myös irti ollessaan ja toisten koirien lähettyvillä. Alkeisryhmässä opetellaan agilityesteiden oikea ja turvallinen suoritustapa. Lisäksi opetellaan ohjaamaan koiraa agilityradalla. Alkeisopetuksen jälkeen koulutus painottuu ohjauksen opetteluun ja esteosaamisen kertaamiseen. Pennuille ja nuorille koirille esteharjoittelu tehdään kevennetysti.

HUOM! Alkeiskurssilla ei opeteta kontakteja (A-este, puomi, keinu) eikä pujottelua, koska niiden kunnollinen opetteleminen vie enemmän aikaa. Voit ostaa alkeiskurssin rinnalle kontaktikurssin ja / tai pujottelukurssin pakettihintaan (nämä vain yli 12 kk ikäisille koirille).

Alkeiskurssi ja pujottelu- tai kontaktikurssi 110 € (norm. 120 €)
Alkeiskurssi sekä pujottelu- ja kontaktikurssi 160 € (norm. 180 €)

Jatkokurssi

Koulutus pidetään Kajaanissa Rakki-Areenalla. Kurssin hinta on 60€. Kesto 4 x 1 h. Ryhmäkoko 3-4 koirakkoa.

Jatkokurssilla kerrataan alkeiskurssilla opeteltuja esteitä, harjoitellaan koiran perusohjaamista, puolenvaihtoja ja rytmittämistä. Koiralle opetetaan radalla etenemistä, ohjauksen lukemista ja muita agilityn perustaitoja. Jatkokurssin jälkeen koirakko on valmis siirtymään viikkoryhmiin. Kurssi sopii myös pennuille ja nuorille koirille.

Kontaktikurssi

Koulutus pidetään Kajaanissa Rakki-Areenalla. kontaktiKurssin hinta on 60€. Kesto 4 x 1 h. Ryhmäkoko 3-4 koirakkoa.

Kontaktikurssilla opetellaan varmoja suorituksia kontaktiesteille. Kurssi sopii kaikentasoisille koirakoille, jotka ovat vähintään 12 kk ikäisiä ja aloittaneet agilityn harrastamisen. Kurssilla opetellaan 2on-2off kontakteja. Jokaiselle osallistujalle tehdään tason ja tavoitteen mukaisia harjoituksia. Aivan aloitteleville koirille opetetaan ensin kontaktiesteiden oikea ja turvallinen suoritustapa. Enemmän lajia harrastaneille parannetaan kontaktien suoritusvarmuutta, nopeutta ja itsenäisyyttä.  Aina voi haastaa itseään ja koiraansa parempaan, itsenäisempään ja vauhdikkaampaan kontaktiosaamiseen!

Pujottelukurssi

pujottelu

Koulutus pidetään Kajaanissa Rakki-Areenalla. Kurssin hinta on 60€. Kesto 4 x 1 h. Ryhmäkoko 3-4 koirakkoa.

Pujottelukoulussa opetellaan nopeaa, varmaa ja itsenäistä pujotteluosaamista. Kurssi sopii kaikentasoisille koirakoille, jotka ovat vähintään 12 kk ikäisiä ja aloittaneet agilityn harrastamisen. Jokaiselle osallistujalle tehdään tason ja tavoitteen mukaisia harjoituksia. Aivan aloitteleville koirille opetetaan ensin ohjureiden merkitys, jonka jälkeen pujottelun opettaminen on helppoa ja hauskaa. Pujottelun perustaidot jo osaaville koirille haetaan varmuutta ja vauhtia sekä itsenäistä osaamista ja tehokasta pujottelurytmiä. Aina voi haastaa itseään ja koiraansa parempaan, itsenäisempään ja vauhdikkaampaan pujottelusuoritukseen!

Ohjaustekniikkakurssi 

Koulutus pidetään Kajaanissa Rakki-Areenalla. Kurssin hinta on 60€. Kesto 4 x 1 h. Ryhmäkoko 3-4 koirakkoa.

Ohjaustekniikkakurssilla opetellaan eri ohjaustekniikoita. Kurssi on neljän koulutuskerran pituinen ja jokaisella kerralla ohjelmassa on 1-2 tekniikkaan tutustuminen, jotka osallistujat saavat itse valita ennen kurssin alkua. Harjoitukset tehdään muutamilla esteillä opeteltavaa tekniikkaa soveltaen.

Osallistuvan koiran tulee pystyä toimimaan samassa tilassa yhtä aikaa muiden koirien kanssa.