Agilityvalmennus

Haluatko treenata tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti?salme_acella

Kerää yhdistyksestäsi / treeniporukastasi n. 10 koirakon ryhmä ja suunnitellaan yhdessä jokaiselle sopiva valmennuspaketti koirakon tavoitteet ja taidot huomioiden. Valmentajana toimii Agilityvalmentaja ja hyppytekniikkakouluttaja Salme Räsänen.

Valmennukset sopivat kaikenikäisille ja tasoisille koirakoille. Ohjaajan ja koiran taidot sekä koirakon yhteistyö ovat valmennuksessa kehitettäviä asioita. Edellytyksenä osallistumiselle on halu kehittyä ja menestyä kilpailuissa nyt tai tulevaisuudessa sekä perustottelevaisuus ja terve koira.

Valmennukset koostetaan koirakoiden tason, tavoitteiden ja taitojen mukaan mm. esteharjoittelusta, hyppytekniikasta, motivaatio- ja vauhtitreeneistä, rataharjoittelusta, ohjaustekniikkaharjoituksista. Myös ohjaajien fyysinen ja psyykkinen harjoittelu voidaan ottaa mukaan alla olevien pakettien lisänä. Koirakon harjoitusohjelma tehdään alkukartoituksen perustella (treeni / kisavideo + eka valmennuskerta). Jokaiselta valmennuskerralta tulee läksyt, joiden harjoittelua ja asian oppimista seurataan harjoituspäiväkirjalla ja videoanalyysillä.

Valmennuspaketti

  • Alkukartoitus
  • Yksi ohjattu treenipäivä kuukaudessa (1-2 treeniä / kerta)
  • Harjoitusohjelma
  • Harjoituspäiväkirja
  • Yksi videoanalyysi / kk

Hinta 70 eur / kk / koirakko + matkat + mahd. majoitus

Valmennuskaudet ovat tammi-toukokuu tai elo-joulukuu. Valmennuskausi laskutetaan yhdessä tai kahdessa erässä. Maksuvälineiksi käy myös Smartumit, Tykyt ja Virikesetelit.

Valmennuspäivät sovitaan yhdessä. Nopeimmat varaajat saavat siis helpoimmin valitsemansa päivät!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info at rumarakki.fi / 050 5759858