Lapsi & koira -kurssi alk. 25.8.2018

  • Koulutuspaikkana Rakki-Areena Heinisuolla
  • Ryhmäkoko 6 koirakkoa
  • Kurssin kesto 4 x 45 min
  • Kouluttajana Heidi Mikkonen
  • Hinta 50 euroa
  • Kurssipäivä lauantaina 25.8. – 1.9. – 8.9. ja 15.9 klo 10.00-10.45portrait of a smiling young woman with dog

Lapsi & koira -kurssi on tarkoitettu kaikille 7-12 vuotiaille nuorille koiranohjaajille ja heidän omalle tai lainakoiralle, joka on lapsen hallittavissa ja pystyy toimimaan samassa tilassa muiden koirakoiden kanssa.

Kurssilla opetellaan koiran kaunista käsittelyä, pieniä hoitotoimenpiteitä, koiran kouluttamista, hihnakäytösharjoituksia sekä temppujen opettamista. Koirakolta ei vaadita aikaisempaa koulutustaustaa. Huoltajat ovat tervetulleita lapsen kanssa kurssille.

Ilmoittautuneille lähetetään lasku ja ohjeet ennen kurssin alkua sähköpostitse. Kurssille osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään 5 pv ennen kurssin alkua. Sen jälkeen kurssihinta veloitetaan kokonaan mikäli tilalle ei tule uutta osallistujaa.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.