Taaperokurssi alk. 5.8.2018

  • Koulutuspaikkana Rakki-Areena Heinisuolla
  • Ryhmäkoko 6 koirakkoa
  • Kurssin kesto 3 x 1 hpexels-photo-257540.jpeg
  • Kouluttajana Salme Räsänen
  • Hinta 45 euroa
  • Kurssipäivä sunnuntaina 5.8. – 12.8. – 19.8. klo 19-20

Taaperokurssi on tarkoitettu kaikille 2 – 4 kk ikäisille pikkupennuille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssilla opetellaan mm. oppimaan oppimista, ohjaajan kanssa toimimisen kannattavuutta, luopumista, palkkasanan tai naksuttimen käyttöä koulutuksessa, oikea-aikaista palkitsemista, kontaktia, kohdetyöskentelyn alkeita, käsittelyyn ja eri alustoihin tottumista sekä rauhoittumista.

Ilmoittautuneille lähetetään lasku ja ohjeet ennen kurssin alkua sähköpostitse. Kurssille osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään 5 pv ennen kurssin alkua. Sen jälkeen kurssihinta veloitetaan kokonaan mikäli tilalle ei tule uutta osallistujaa.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.