Rally-Tokon ratakurssi alk. 3.6.2018

 • Koulutuspaikkana Rakki-Areena Heinisuolla
 • Ryhmäkoko max 4 koirakkoa
 • Kurssin kesto 3 x 1 h
 • Kouluttajana Salme Räsänen
 • Hinta 60 euroa
 • Kurssipäivät
  Henkilön Salme Räsänen kuva.

  • su 3.6.2018 17-18
  • su 10.6.2018 17-18
  • ke 13.6.2018 klo 18.30-19.30

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi on tarkoitettu vähintään Rally-Tokon alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirakoille. Osallistuvan koiran tulee pystyä toimimaan samassa tilassa muiden koirakoiden kanssa. Koirat ovat kytkettyinä koko koulutuksen ajan tai vapaina mutta sovituilla vuoroilla ja ohjaajan hallinnassa.

Kurssilla keskitytään ratasuorituksiin osallistujien tason mukaan seka käydään läpi rallytokon kilpailusääntöjä. Ryhmäkoko on 3-4 koirakkoa / 60 min. Tunnin aikana on ohjattua ja omatoimista harjoittelua, joten kaikki aika käytetään hyödyksi.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksuton peruutus onnistuu viimeistään 5 pv ennen kurssin alkua. Lisätietoa toimitusehdoista.