Agilityn esikoulu alk. 3.6.2018

  • Rakki-Areena Heinisuolla
  • Kesto 3 x 1h
  • Hinta 60 eur
  • Ryhmäkoko max 4 koirakkoa
  • Kouluttaja Salme Räsänen

Kurssipäivät:

  • su 3.6.2018 18-19
  • su 10.6.2018 18-19
  • ke 13.6.2018 klo 19.30-20.30

Agilityn esikoulussa harjoittelemme agilityurasta haaveilevien koirakoiden kanssa niitä taitoja, joita tarvitaan tulevaisuudessa agilitykoirana. Näitä ovat mm. motivaatio ja palkitseminen, tasapainoharjoittelu, ohjauksen seuraaminen, perustottelevaisuus.udo_kateen

Osallistuvan koiran tulee olla vähintään 5 kk ikäinen, terve, rokotettu ja pystyä toimimaan samassa tilassa muiden koirien ja ihmisten kanssa, myös pieniä hetkiä irti ollessaan. Täydellistä tottelevaisuutta ei nuorilta koirilta vaadita, mutta koiran tulee olla enemmän kiinnostunut työskentelemisestä oman ohjaajan kanssa kuin tutustumaan muihin.

Harjoitukset ovat helppoja ja vahvistavat koiran ja ohjaajan hyvää yhteistyötä. Agilityesteistä tutustumme mm. hyppyihin (ilman rimoja tai matalilla hyppykorkeuksilla) ja tunneleihin sekä aloitamme kontaktiesteharjoittelun pohjataitojen opiskelun (ei kuitenkaan kokonaisia kontaktiestesuorituksia). Osa harjoittelusta tehdään kuitenkin ilman esteitä.

Ryhmäkoko max 4 koirakkoa, harjoitteluaikaa 60 min.

Maksuun voi käyttää Smartum-, Tyky- tai Virikeseteleitä.

Voit perua osallistumisen kuluitta viimeistään 5 pv ennen kurssin alkua. Peruutusehdot.