Agilityn alkeiskurssi alk. 1.12.2017

  • Kajaanissa Rakki-Areenalla
  • Perjantai klo 17-18alkeet
  • Kurssin hinta on 60€.
  • Kesto 4 x 1 h.
  • Ryhmäkoko 3-4 koirakkoa.

Kurssille voivat osallistua koirat, jotka ovat vähintään 6 kk ikäisiä ja rokotettu SKL:n ohjeiden mukaan. Koiran tulee hallita perustottelevaisuuden osalta paikallaolo, luoksetulo ja istuminen, myös irti ollessaan ja toisten koirien lähettyvillä.

Alkeiskurssilla opetellaan agilityesteiden oikea ja turvallinen suoritustapa. Lisäksi opetellaan ohjaamaan koiraa agilityradalla. Alkeisopetuksen jälkeen koulutus painottuu ohjauksen opetteluun ja esteosaamisen kertaamiseen. Pennuille ja nuorille koirille esteharjoittelu tehdään kevennetysti.

HUOM! Alkeiskurssilla ei opeteta kontakteja (A-este, puomi, keinu) eikä pujottelua, koska niiden kunnollinen opetteleminen vie enemmän aikaa.

Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voit perua kuluitta viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Lisätietoja toimitusehdoista.